Το παντζάρι καταπολεμά την υπέρταση και αυξάνει τις επιδόσεις Το παντζάρι καταπολεμά την υπέρταση και αυξάνει τις επιδόσεις Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στα οφέλη που προσφέρει το ταπεινό…
Το ρόδι μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων Η κατανάλωση του ροδιού έχει συνδεθεί με την υγεία και μακροζωία δεδομένου ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία ενός οργανισμού, ενώ…
Σπαράγγια, «ασπίδα» κατά του διαβήτη Ένα νέο, πανίσχυρο όπλο στη μάχη εναντίον του διαβήτη μπορούν να αποτελέσουν τα σπαράγγια σύμφωνα με την «Βρετανική Επιθεώρηση Διατροφής»…
5+1 Tips για να διαβάσετε μια διατροφική ετικέτα!! Τι πληροφοριες μας δίνουν τελικά και πόσο ασφαλή είναι τα βιολογικά προϊόντα; Στους περισσότερους καταναλωτές οι διατροφικές ετικέτες προκαλούν σύγχυση,…
Η ισορροπημένη διατροφή κατά του καρκίνου. Καμιά μεμονωμένη τροφή δεν μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, αλλά ο σωστός συνδυασμός τροφών μπορεί να κάνει ουσιαστική…
Μόλις 66 γραμμάρια σοκολάτας κάνουν τη διαφορά. Μειωμένες πιθανότητες για εγκεφαλικό επεισόδιο έχουν οι γυναίκες που καταναλώνουν σοκολάτα. Ήδη σε παλαιότερες μελέτες είχε αποδειχθεί ότι η σοκολάτα…
Η Αρώνια ως «θεραπεία» για τα κρυολογήματα Η αρώνια θα πρέπει να «καθίσει» στο νερό για 3-4 ώρες, μετά το μείγμα να περάσει από σουρωτήρι και να…